top of page

Hoe ik werk

Mijn werkzaamheden doe ik niet zozeer voor het geld, maar om mijn kennis en ervaring op het gebied van duurzaamheid met zoveel mogelijk mensen te delen.

 

De titel klimaatburgemeester is een eervolle titel waarvoor ik niet in dienst ben van de gemeente of overheid. De duurzame tips die ik als blogger en vlogger geef doe ik zonder gesponsord te worden, omdat ik zelf wil bepalen wat ik wil uitproberen en hoelang mijn testperiode zal zijn. En als spreker en workshopleider wil ik graag dat de opdrachtgever aangeeft hoeveel budget er is, omdat ik mijn enthousiasme met iedereen wil delen. Voor een groep staan die geïnteresseerd en leergierig is vind ik belangrijker dan wat ik er precies voor krijg. Dat houdt dan ook in dat ik de ene keer meer ontvang dan de andere keer voor hetzelfde werk.

Geef een gift

Wil je mijn werkzaamheden verder aanmoedigen en meer geven dan alleen een compliment? Dan kun je mij een financiële beloning geven door een eenmalige of periodieke overboeking. Mijn bankgegevens zijn:

 

IBAN: NL53 SNSB 8838 5070 90 ten name van JC Future Advice met vermelding "eenmalig" of "periodiek".

Bedankt!

N.B.: privé red ik het financieel prima doordat ik onderdeel ben van de V.O.F. JC Future Advice, maar ik vind het ook fijn als je je waardering voor wat ik doe financieel laat merken.

bottom of page