top of page

Over Caroline

Jaren geleden, ergens rond 2015, werd ik me bewust van de invloed die ik heb bij het kopen van kleding. Door te kiezen voor bepaalde kledingmerken of materialen geef ik op die manier aan wat ik belangrijk vind. Een paar jaren later werd het me duidelijk dat ik invloed heb op alle dingen die ik koop. En zo ben ik duurzamere keuzes gaan maken in en om het huis.

 

Ondertussen las ik ook boeken, sites en nieuwsbrieven over duurzamer leven, 'zero waste' leven, de verborgen impact, plantaardig eten, betekeniseconomie en meer. Ook deze kennis zorgt ervoor dat ik bewuster leef en duurzame keuzes maak. In 2021 kwam de oproep voorbij om je aan te melden als klimaatburgemeester. En dat heb ik gedaan voor Doetinchem en zo is langzamerhand deze site ontstaan met al mijn expertise. 

In 2023/2024 heb ik de Impact training en Communicatie training van stichting Think Big Act Now succesvol afgerond. Het werk wat deze stichting en Babette Porcelijn doen, vind ik geweldig. Het grote allesomvattende onderwerp klimaatverandering en hoe wij met elkaar omgaan, brengen ze op een overzichtelijke manier over. En daarbij baseren ze zich op wetenschappelijke onderzoeken en inzichten. Om die reden zul je vaak iets van hen hier bij mij terug zien.

Klik op een van de onderstaande onderwerpen om meer te lezen over mijn activiteiten:

Agenda

Agenda klimaatburgemeester

Hiernaast vind je de activiteiten die ik gepland heb als klimaatburgemeester. Het kan zijn dat er soms even niets staat, omdat ik dan op een andere manier met mijn werk bezig ben.

Media

Lees of luister hieronder naar mijn duurzame tips, doelen of hoe ik mijn rol als klimaatburgemeester invul.

Doetinchems Vizier/Aalten Vooruit