top of page

Fair fashion Armedangels

Bijgewerkt op: 26 jul. 2022

Kledingmerk Armedangels zorgt voor een groene lach:

  • Ecologisch en fair geproduceerd

  • Duurzame missie in hart en nieren

  • Superleuke jurkjes, rokjes, t-shirts en meer

Gekocht bij verschillende winkels of online bij Armedangels

Mijn eerste bewuste fair fashion aankoop was een t-shirt van Armedangels. Ik ging jaren geleden bewust op zoek naar duurzame kledingmerken en had hier een lijstje van gemaakt zodat ik dat erbij kon pakken. Tijdens mijn online zoektocht naar fair fashion kwam ik Armedangels tegen waar ik gelijk heel enthousiast van werd. Niet alleen omdat ze mooie kleding maken, maar ook om de grote missie die Armedangels heeft. Het hele bedrijf ademt fair op alle mogelijke manieren uit. Ze willen het systeem veranderen.


"We are not here to make fashion. We are here to make change." Armedangels

Ik kocht het donkergrijze t-shirt met de pinguïn erop, omdat een shirt mij een veilige keuze leek. Mocht dit niet bevallen of snel lubberen dan kon ik er altijd nog een slaapshirt van maken... maar dat laatste komt er niet van. Ik draag het shirt nog steeds en heb het zo'n 7 jaar geleden gekocht, vermoed ik.


Daarna werd ik alleen maar blijer wanneer een shirt of jurkje aan vervanging toe was, want dan kon ik wat nieuws kopen van Armedangels!


In de tussentijd heb ik mijn garderobe uitgebreid met nog meer t-shirts en jurkjes en ik draag ze allemaal graag en lang. De ene keer vind ik het merk ergens in een winkel en de andere keer koop ik het online.


Meer info

Klik hier voor meer informatie over Armedangels en hun missie.


Veel kledingplezier!


Disclaimer: deze blog is niet gesponsord. Er zijn geen affiliate links gebruikt. Ik ben hier gewoon enthousiast over en deel dit graag met jou. Graag tot de volgende keer.Comments