top of page

Groene tips van HetkanWEL

De website en nieuwsbrieven van HetkanWEL zorgen voor een groene lach:

  • positief nieuws

  • handige en duurzame tips

  • verschillende thema's met soms een aparte nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief of maak een account aan via www.hetkanwel.nl


HetkanWEL zorgt voor veel inspiratie bij mij. Het team van HKW zoekt van alles uit en schrijft over wat wél kan op een fijne en heldere manier. Ik ben gratis geabonneerd op hun wekelijkse nieuwsbrief en ben altijd blij om die weer te lezen.


Ze beginnen met actueel nieuws, houden een poll en geven tips hoe je duurzamer en groener kunt leven. Deze tips zijn praktisch en simpel. En gaan over veel verschillende thema's zoals kledingmerken, verzorgingsproducten, wonen, eten, reizen. De bloggers delen hun ervaringen (bijvoorbeeld vakantie met de trein), testen verschillende producten (bijvoorbeeld alternatieve haarverzorgingsproducten) of ze maken een overzichtelijk lijstje van merken of to-do's. Ook stippen ze (inter)nationaal nieuws aan met een link naar het betreffende nieuwsbericht. Zo heb ik wekelijks mooi veel groen nieuws.


Daarnaast kun je ook aangeven dat je een extra nieuwsbrief wil ontvangen over een bepaald thema zoals duurzaam reizen of duurzaam wonen. Soms staat een maand in het teken van een thema en sturen ze hiervoor aparte nieuwsbrieven. Zo heb ik 2 jaar geleden de nieuwsbrieven van duurzaam wonen gelezen die ik heel inspirerend vond, omdat ze het onderwerp ook breed belichten.


"Zoveel mogelijk mensen inspireren tot een groener, eerlijker en leuker leven" is de missie van HetkanWEL

Het kan zijn dat sommige tips je bekend gaan voorkomen en dat komt dan omdat ik geïnspireerd raak door de nieuwsbrieven van HetkanWEL. Veel leesplezier!


Disclaimer: deze blog is niet gesponsord. Er zijn geen affiliate links gebruikt. Ik ben hier gewoon enthousiast over en deel dit graag met jou. Graag tot de volgende keer.