top of page

Boek 'Het Happy 2050 Scenario'

Bijgewerkt op: 31 mei 2022

Het boek 'Het Happy 2050 Scenario' van Babette Porcelijn zorgt voor een groene lach:

  • Leest prettig ook al is het een zwaar onderwerp

  • Heel veel tips over wat je zelf kunt doen

  • Mooie vormgeving en infographics om het onderwerp tastbaarder te krijgen

Gekocht bij de plaatselijke boekhandel of eigenlijk gekregen voor mijn verjaardag


Ook al is het een moeilijk onderwerp, dit boek van Babette Porcelijn zorgt voor veel inspiratie en soort van blijdschap. Blijdschap omdat het boek en de infographics zo mooi zijn vormgegeven, blijdschap omdat er heel veel tips instaan zodat je gelijk weet wat je kunt doen en blijdschap omdat Babette op een prettige manier uitlegt wat er allemaal speelt. Af en toe vond ik het behoorlijk pittig om te lezen hoe de planeet ervoor staat, hoe we met elkaar omgaan en hoe zwaar de natuur het heeft. Toch las ik door, omdat ik wist dat een onderwerp door Babette werd afgesloten met tips wat jezelf kunt doen en hoe het scenario eruitziet voor een happy 2050.


"Wij zijn de crew van de planeet en dit is ons handboek. Let's go!" Babette Porcelijn, auteur van 'Het Happy 2050 Scenario'

Het boek was zo inspirerend dat ik heel veel aantekeningen heb gemaakt. En nadat ik wat gelezen had, vertelde ik gelijk aan Jeroen wat we "moeten" veranderen.


Sommige veranderingen zijn voor ons makkelijk als FairChain koffie kopen, groene aandeelhouder worden of petities ondertekenen. Andere veranderingen als minder spullen kopen, zijn een uitdaging voor ons. En sommige onderwerpen als wereldeconomie en marktwerking vind ik ronduit lastig.


Koop het gewoon, lees het en maak de keuzes die bij jou passen zodat we samen aan de slag gaan voor een happy 2050!


Veel leesplezier!


Disclaimer: deze blog is niet gesponsord. Er zijn geen affiliate links gebruikt. Ik ben hier gewoon enthousiast over en deel dit graag met jou. Graag tot de volgende keer.

Commentaires