top of page

Naakte vetbol zonder netje

Bijgewerkt op: 31 mei 2022

Een vetbol voor vogels zonder netje zorgt voor een groene lach:

  • Geen plastic afval

  • Geen netje waar dieren in verstrikt raken

  • Grootverpakking in een kartonnen doos

Het merk van Hadivo Diervoeders gekocht bij feestvoorvogels.nlNadat we een verdwaalde postduif in onze tuin hebben laten herstellen, voeren we vogels in de tuin. In de loop van de jaren vinden steeds meer meesjes, merels, eksters, kauwen en een grote mussenfamilie onze tuin met voer. Dat geeft me al een lach, maar sinds ik de vetbollen zonder netje heb ontdekt, word ik helemaal blij.


Met een vetbol zonder net kan er niet per ongeluk een netje wegwaaien, hebben we minder plastic afval en een voorraad in de schuur waar de vogels gelukkig van worden. We kopen de bollen in grootverpakking van 100 stuks in een kartonnen doos. En dat is het enige afval.


"Blote bollen, naakte bollen,…deze artisinale mezenbollen met een bijzondere samenstelling zijn meteen al zeer populair!" FeestVoorVogels.nl


Hoe werkt het?

Plaats een vetbol in een koker of voederplek, geef de vogels hun ruimte en zie hoe het wordt weg gesmikkeld.


Als het op is, is er geen afval en wachten de vogels met smart op een nieuwe bol.

Meer info

Wil je meer weten over de samenstelling of een minder grote verpakking kopen? Klik dan hier of kijk bij je plaatselijke dierenwinkel voor hun aanbod.


Veel vogelplezier!


Disclaimer: deze blog is niet gesponsord. Er zijn geen affiliate links gebruikt. Ik ben hier gewoon enthousiast over en deel dit graag met jou. Graag tot de volgende keer.

bottom of page