top of page

Deo van Lekker en HappySoaps

Smeerbare deodorant in een kartonnen potje of doosje zorgt voor een groene lach:

  • Plasticvrije en kleine verpakking. Altijd makkelijk mee te nemen

  • 100% natuurlijke ingrediënten en vrij van vervelende stofjes

  • Gaat heel lang mee

Merk The Lekker Company gekocht bij supermarkt Albert Heijn. Merk HappySoaps gekocht bij pieter-pot.nl (kan beide ook bij andere supermarkten of winkels).

Al jaren geleden ben ik gestopt met deodorant uit een spuitbus, omdat daar drijfgassen in zitten die ik niet meer wilde gebruiken. In ieder geval niet meer voor mijn deodorant, want er zijn genoeg alternatieven zonder dat je zo'n spuitbus nodig hebt. Ik kwam uit op deopoeder van Lush die ik op zich fijn vond. Poeder geeft wat geknoei bij de wastafel, maar heel hinderlijk is dat ook weer niet. Lush gebruikt natuurlijke ingrediënten en zijn heel begaan met de natuur waardoor ik graag voor dit merk kies. Alleen moet ik voor Lush altijd ergens anders naartoe of online bestellen. En als ik niet veel nodig had behalve deo dan is het niet heel duurzaam om alleen dat te bestellen. Daarom zocht ik deodorant dat ik gewoon makkelijk hier in Doetinchem kan kopen of gewoon simpel bij andere online boodschappen mee kan bestellen.


The Lekker Company

En zo kwam ik uit bij het merk The Lekker Company. Deo van Lekker kan ik gewoon hier in de supermarkt kopen. Daarnaast zit de deo in een kartonnen potje waardoor ik ook geen plastic verpakking over houd. En wat ook fijn is dat deze deodorant bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten waarvan een aantal ook van biologische teelt.


Ondertussen word ik ook gewoon blij van het kleine potje zelf (zo'n 4,5 cm hoog) in een vrolijke kleur met een heerlijke geur.


De deodorant van The Lekker Company is smeerbaar en breng je als een soort van crème aan onder je oksels. Het spulletje is plakkeriger en stugger dan crème en werkt het beste als je het even wat zachter laat worden tegen je oksel. 's Ochtends smeer ik wat op waar ik de hele dag mee kan doen. Overigens ben ik niet een heel zweterig type dus bij mij werkt deo al snel effectief.


HappySoaps

Jeroen gebruikt graag de deodorant van HappySoaps die we via Pieter Pot bestellen met al onze andere standaard boodschappen.


Ook deze deo zit in een kartonnen doosje (zo'n 7 cm doorsnee) waardoor we geen plastic verpakking overhouden. Zelf vind ik de geur van HappySoaps iets te sterk terwijl Jeroen dit juist heel fijn vindt.


Net zoals met Lekker is deze deodorant smeerbaar en bestaat het uit alleen natuurlijke ingrediënten zonder vervelende stofjes.


Met beide deo's doen we heel lang, alleen heb ik niet bijgehouden hoelang. Drie maanden halen we zeker wel. Zowel het hogere potje als platte doosje zijn ook makkelijk mee te nemen. In de zomer van 2022 waren we tijdens een hittegolf op vakantie in Nederland en had ik het potje van Lekker gewoon meegenomen. De deo was toen wel zachter dan anders, maar ik had geen knoeiboel in mijn toilettas.


Veel deoplezier!


Disclaimer: deze blog is niet gesponsord. Er zijn geen affiliate links gebruikt. Ik ben hier gewoon enthousiast over en deel dit graag met jou. Graag tot de volgende keer.